A képzelet gyógyít

Vision Relax konzultáció
(Imaginációs fókuszmeditáció)

Az imaginációs gyakorlat során a kreatív képzeletedet használod arra, hogy egy spontán történeten keresztül megismerd és kijavítsd a problémádhoz vezető hibás tudattalan érzelmi logikádat.

Időpontot foglalok

Miben segít?

Bizalom- és önbizalom problémákban, valamint olyan élethelyzetek esetén, amelyekkel kapcsolatban tehetetlenül érzed magad, illetve aggódsz vagy szorongsz. Például: karrier és hivatás kiégés, párkapcsolati elakadás és szexuális szégyen problémák, szülői bűntudat és gyermeknevelési konfliktusok, betegségtünetek és belső válságok (féltékenység, irigység, becsapottság, igazságtalanság, kisebbségérzet és megfelelési kényszer).

  • Felszabadulsz a kommunikációs és szociális gátlásaid alól;
  • Kiszabadulsz a kapcsolatfüggés szorításából;
  • Megszabadulsz a függőségeidtől.

Mennyire hatékony?

A hatás közvetlen, az eredmény mély és végleges. A változást az adott probléma kapcsán azonnal lemérheted az érzelmi és viselkedésbeli reakciódon.

  • Egyes helyzetek akár egyetlen alkalom alatt megoldhatóak;
  • Akut konfliktusok esetén jelentős változást érhetsz el már néhány (legfeljebb 3-5) alkalom alatt;
  • Krónikus önbizalomhiány és függőségek esetén lehetséges több (általában 7-10) alkalmon át tartó együttműködés a mentorprogram keretében.

A személyiséged alkalomról-alkalomra fejlődik, a szorongásod fokozatosan csökken, a bizalmad és az önbizalmad pedig egyre inkább megnövekszik, ahogy megtapasztalod, hogy a problémáidra talált megoldásaid valóban működnek.

Mennyibe kerül?

A fókuszmeditációs konzultáció (vizualizáció) díja 40.000,- Ft/alkalom.

Hol zajlanak a személyes találkozók?

Budán, a XII. kerületben. A foglalkozásoknak helyszínt adó magánrendelő a Svábhegyen található, a Déli pályaudvartól 15 percre, a Normafa irányában. Pontos cím: 1121 Budapest, Karthauzi utca 6. 1/6.

Kapcsolat

Alkalmazható online?

Igen, a vizualizációs fókuszmeditáció módszere alkalmazható online távkonzultáció keretében.

Hogyan jelentkezhetek?

Kattints az alábbi lehetőségek valamelyikére és foglalj közvetlenül időpontot az online naptárban, vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Ha további kérdésed van, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Hamarosan visszahívlak és elmondhatod, hogy miben kéred a segítségemet. Ha tudok segíteni, akkor egyeztetünk neked egy időpontot a konzultációra.

Időpontot foglalok

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és rövid időn belül visszahívlak: