A képzelet gyógyít

Imagináció

Az imagináció gyakorlat során a kreatív képzeletedet használod arra, hogy egy spontán történeten keresztül megismerd és kijavítsd a problémádhoz vezető hibás tudattalan érzelmi logikádat.

Időpontot foglalok

Miben segít?

Bizalom- és önbizalom problémákban, valamint olyan élethelyzetek esetén, amelyekkel kapcsolatban tehetetlenül érzed magad, illetve aggódsz vagy szorongsz. Például: karrier és hivatás, párkapcsolat és magánélet, szülői konfliktusok és gyermeknevelési nehézségek, betegségtünetek és belső válságok (szégyen, bűntudat, magányosság, harag, féltékenység, irigység, becsapottság, igazságtalanság, kisebbségérzet és megfelelési kényszer).

  • Felszabadulsz a kommunikációs és szociális gátlásaid alól;
  • Kiszabadulsz a kapcsolatfüggés szorításából;
  • Megszabadulsz a függőségeidtől.

Mennyire hatékony?

A hatás közvetlen, az eredmény mély és végleges. A változást az adott probléma kapcsán azonnal lemérheted az érzelmi és viselkedésbeli reakciódon.

  • Egyes helyzetek akár egyetlen alkalom alatt megoldhatóak.
  • Akut konfliktusok esetén jelentős változást érhetsz el már néhány alkalom alatt.
  • Krónikus önbizalomhiány és függőségek esetén segíthet, ha hosszabb ideig együttműködünk a mentorprogram keretében.

A személyiséged alkalomról alkalomra fejlődik, a szorongásod fokozatosan csökken, a bizalmad és az önbizalmad pedig egyre inkább megnövekszik, ahogy megtapasztalod, hogy a problémáidra talált megoldásaid valóban működnek.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

Az imagináció foglalkozás a bevezető és feldolgozó beszélgetéssel együtt 2 óra hosszat vesz igénybe.

Mi történik a tanácsadáson?

Az imaginációval kombinált mentálhigiénés konzultáció egy olyan fókuszált, ellazult tudatállapotban történik, mely feloldja az elfojtás mechanizmusait. Képessé tesz arra, hogy félelmek és gátlások nélkül elemezd a saját viselkedésedet és kijavítsd a hibás gondolkodási sémáidat.

Az életed egy aktuális fájdalmas eseményéről vagy egy nehéz érzelmi időszakáról beszélgetünk úgy, hogy közben kissé eltávolodsz, és objektíven tekinted át az egymás utáni eseményeket, mintha csak egy színdarabot vagy filmet néznél végig. Jelenetről-jelenetre haladva egyre tisztábban látod az ok-okozati összefüggéseket és a bajból kivezető utat. Tágítod a saját belső világképedet, felfedezed az erőforrásaidat, és felülírod a korábbi hiedelmeidet. Ebből fakad a konzultáció transzformatív hatása.

Mennyibe kerül?

Az imagináció foglalkozás díja 40.000,- Ft/alkalom.

Hol zajlanak a személyes találkozók?

Budán, a XII. kerületben. A foglalkozásoknak helyszínt adó magánrendelő a Svábhegyen található, a Déli pályaudvartól 15 percre, a Normafa irányában. Pontos cím: 1121 Budapest, Karthauzi utca 6. 1/6.

Térkép

Alkalmazható online?

Igen, az imagináció alkalmazható online távkonzultáció keretében.

Hogyan jelentkezhetek?

Kattints az alábbi lehetőségek valamelyikére és foglalj közvetlenül időpontot az online naptárban, vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Ha további kérdésed van, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Hamarosan visszahívlak és elmondhatod, hogy miben kéred a segítségemet. Ha tudok segíteni, akkor egyeztetünk neked egy időpontot a konzultációra.

Időpontot foglalok