Kik fejlesztik? Kik használják?

Ki, miért és hogyan hívta életre a BADAR®  projektet?

A BADAR® fejlesztése 2004-ben kezdődött, a rendszer célja a kereskedelmi vállalatok mindennapi értékesítési feladatainak hatékony támogatása. A BADAR® funkcionalitása és a programon belül használt fogalmak a valós gazdasági élet és a gyakorlati kereskedelmi folyamatok leképezései, ezért a BADAR® használata minden értékesítési szakember számára könnyen elsajátítható.

Szilágyi AttilaA BADAR®  rendszer fejlesztését Szilágyi Attila Sándor, okleveles villamosmérnök végezte, aki 2003-ban diplomázott a BMF Kandó karán, műszaki- gazdasági informatika szakirányon, fő érdeklődési területei az integrált vállalat­irányítási és logisztikai rendszerek, valamint az ipari automatizáció.

A BADAR® első verziója egy sikeres multinacionális (magyar-osztrák) kereskedelmi vállalat megrendelésére készült és 2006-ban került éles bevezetésre az ipari gőzfejlesztő-berendezéseket, valamint mosoda- és vegytisztító-ipari berendezéseket forgalmazó, és egyben több világmárka hazai képviseletét is ellátó vállalatnál. Több, mint 7.000 partner szervezet, 11.000 kapcsolattartó személy és közel 800 különböző árucikk kezelését tette lehetővé, és azóta euró-milliós bevételekhez segítette felhasználóit...

A Bepatek Kft. weboldala

Videók >>

Képek >>

Rendszerbevezetés >>

Kapcsolatfelvétel >>