Üzleti előnyök

Kinek és miért jó a BADAR rendszer?

ERP Business AdministrationValamiért az ERP rendszereket sokszor túlmisztifikálják. Pedig nincs bennük semmi különös. Egyszerű számítógépes programok, illetve azok együttműködő csoportja.

A vállalati szoftverek célja az, hogy a valós üzleti eseményeket modellezve segítsék a mindennapi teendők minél gyorsabb, hibamentes végrehajtását.

Az integrált rendszerek feladata pedig az, hogy a cégnél keletkező minden adatot csak egyszer kelljen rögzíteni egy számítógépben, s az információ azonnal minden jogosult munkatárs rendelkezésére álljon.

A BADAR is egy ilyen „egyszerű” megoldás.

Értékesítő munka közbenAz Értékesítő munkatárs bekapcsolja az irodai számítógépét, vagy bejelentkezik egy távoli konzolon, és a megszokott munkafelületen elkezd dolgozni. Elolvassa a leveleit, reagál a teendőire, feljegyzéseket készít, emaileket küld, telefonál...

Az Asszisztense Ajánlatokat, Szerződés-tervezeteket hoz létre, feladatokat delegál, jelentéseket ad le, lekérdezéseket, címlistákat, útvonalterveket, készít, és rögzíti az eredményeket.

A Marketinges kolléga néhány kattintással kiküld 10.000 e-mailt, melyben a cég akciójára hívja fel az ügyfelek figyelmét.

Az Ügyvezető lekérdezi, ki, mit csinál éppen, ki milyen eredményeket produkált az elmúlt időszakban, teendőket delegál, (re)akció terveket készít.

A Bonyolító szállítási szerződéseket hagy jóvá, szervezi a szállítást, kezeli az észrevételeket.

A Pénzügyes számláz, behajt, kiegyenlít.

A Szerviz-vezető irányítja a munkatársakat, és kezeli az alkatrész raktárat.

Mindenki munkája könnyebbAz adatrögzítő, a raktáros, és a többi munkatárs is egyszerűen csak a munkáját végzi.
Mindenki egy kattintással hozzáfér a számára szükséges információhoz: legyen az Partner adat, Áru, értékesítési Folyamat, Dokumentum, Esemény feljegyzés, stb.

Hát, ennyi az egész...

Nézzen meg néhány képernyőképet, hogy vizuális elképzelése legyen >>

Vagy tekintse meg a rendszert működés közben néhány rövid videó filmen >>